DJ Tarkan за втора поредна година беше специален гост на церемонията за Best DJ & Best Club Awards.

Миналата година именно той си тръгна с приза за най-добър интернационален DJ. Тази той обяви победителя - Carl Cox, пише bliasak.bg.

Вижте какво споделиха DJ Tarkan и V-Sag минути преди да се качат на сцената за началото на афтърпартито на събитието:

- Вече си идвал в България толкова много пъти. Чувстваш ли страната ни като своя втора родина?
DJ Tarkan: Винаги казвам, че България е любимата ми страна. Всеки път, когато идвам тук, съм изключително щастлив, защото публиката наистина ни кара да се чувстваме сякаш сме си у дома.

- Прочетох в едно твое интервю, че предпочиташ да пускаш музика тук, в България, отколкото на Ибиса. Наистина ли си го казал?
DJ Tarkan:
Казвал съм, че за мен България е Ибиса. Просто българската публика не е осъзнала, че е толкова добра в слушането на музика и начина, по който се забавлява на нея. Наистина предпочитам да пускам музика тук, отколкото там.
V-Sag: Изцяло подкрепям мнението на Tarkan.

- С какво толкова се различават българските ви фенове, от тези в останалите страни?
DJ Tarkan:
Най-вече с това, че хората, които са пред нас на концертите, знаят нашите парчета толкова добре, че още с пускането на първия бийт от миксовете, разбират кое е то. Разбира се и в другите страни феновете познават музиката ни добре, но просто тук всички започват да крещят още в началото, облечени са в уникални дрехи и се забавляват истински. Постоянно ни пишат във Facebook и ние виждаме, че наистина имаме много почитатели. Когато свирим в България виждаме хората пред нас, защото осветлението, а и звукът са много добри. Обиколили сме целия свят и затова смятаме, че тук е най-добрата страна, в която свирим. Винаги сме изключително щастливи, когато сме в България.

- Бихте ли работили с някой от българските DJ-и?
V-Sag:
Да, работили сме с някои от вашите DJ-и, защото в България се пуска наистина много качествена музика. Имате страхотни DJ-и и музиканти, които съм убеден, че ще стават още по-добри през следващите години.

- Имате ли си приятелки?
DJ Tarkan:
Да, имаме. Но веднъж се пошегувах с твои колеги, които ме попитаха дали съм българин или дали моите родители са българи. Тогава им казах, че ще се оженя за българка, за да стана и аз българин. Кой знае, има толкова красиви момичета тук, може наистина да се случи.

- Значи, все пак има шанс някоя българска да спечели сърцето ти?
DJ Tarkan:
То вече е заето от тях, но засега само по време на концерти. След края им те си тръгват. Но пак казвам, ако дойда да живея тук, най-вероятно ще се оженя за българка.

- Не е ли трудно за хора като вас да имат връзка, когато толкова много пътувате?
DJ Tarkan:
Да, трудно е. Дори, ако ангажиментите са извън града, в който живеем, е трудно да се виждаме, какво остава, когато говорим за работа извън страната. Затова е добре двойките да са заедно, в един град.
V-Sag: Макар че понякога е трудно дори и когато живеете на едно място, особено ако сте в град с размерите на Истанбул.

- Романтичен ли си?
DJ Tarkan:
Да, много съм романтичен. Старая се да показвам чувствата си към половинката ми, да показвам загрижеността си, дори понякога май съм прекалено загрижен. Знам, че и V-Sag е същият като мен. Даваме всичко от себе си и в повечето случаи накрая оставаме без гаджета. Раздаваш се, а после оставаш сам.
V-Sag: Искам да кажа, че отдадеността ни не е само с гаджетата ни, а и с приятелите ни. От първия момент, в който с Tarkan се запознахме, той не спира да ме подкрепя. Така е и до днес. Освен това двамата помагаме заедно на наши приятели, те от своя страна на нас. Ако си такъв човек, около теб ще се намерят хора, които да ти помагат и да те подкрепят. И да бъдат добри с теб.

Снимки: Bulphoto