Една от най – сексапилните фолкаджийки в близкото минало Малина му е отървала края по празниците и е наляла няколко килца върху кръшната си снага.

Позалязлата фолк дива Малина сама не може да се трае, издават нейни близки. Изпълнителката на ''Най – солено'' е изключила изцяло солта и всички останали вкусотийки от своето меню и се гърчи само на плодове, за да може отново да разголва телце, кърши форми и изумява със сексапил.

Според запознати годинките вече неминуемо си казват думата и Малина не можела да се справи с излишните килограми, както досега само със спорт и затова се подлага на зверски глад, пише skandalno.net.

Изпълнителката на ''Ситуация'' обаче съвсем е луднала и постоянно си въобразявала, че изглежда много по – зле, отколкото всъщност. Още по – страшен за Малина бил фактът, че най – големият й страх се сбъдвал и тя започвала да губи борбата с килограмите.

Пред свои близки фолк звездата споделила, че не и стигало, че кариерата й вече вече далеч не е това, което беше преди няколко години, а сега и най – голямото й оръжие, с което печели повечето си фенове, а именно перфектната си визия издава багажа.

Според запознати обаче Малина е истински боец и дори да и се наложи занапред да яде само ананас и грозде, за да е във форма, то тя ще се жертва.