Смяната е изненада за зрителите на женското предаване, в което разнообразните теми събираха зрителската аудитория – майки, баби и любопитни домакини.

Веднага бяха изразени мнения, че именно Камелия е вдигнала рейтинга и ако не беше тя, това би било поредното токшоу, пишат от kliuki.bg. Фолк певицата си отдъхна от бурните нощни участия и се превърна в тв-лице за нула бройки. Нейните реплики, че е „проста жена“ и непринудените й шегички с публиката спечелили зрителската любов, в резултат на което сега се сформират групи в защита на водещата, които призовават да не я гонят.

На друго мнение е продуцентката на предаването Виолета Сечкова. Тя има заслуга за решението да изритат Ками. Бившата манекенка не била доволна от нея и съвсем не е очарована от това как фолкаджийката стои на екран, пишат от „Всеки Ден“.
Тя заявила, че не водещата, а „историите на зрителите“ били в основата на високия рейтинг. Няма и следа от съжаление и благодарност към фолк певицата, която смени професията, за да може предаването да стане популярно. За голямо съжаление на Камелия това донесло дивиденти единствено за Сечкова и TV7.

Близки до кухнята твърдят, че наперената брюнетка Виолета страшно завиждала на естественото държание на Камелия и това, че зрителите я обикнали. Същото не можа да се случи с „маститата“ продуцентка, която започна кариерата си като водеща, а после самопродуцира собствено шоу. „В джаза“ падна от ефир в края на миналата година, което предизвика бурните аплодисменти на конкурентката й Венета Райкова, която си умря от кеф, че Вили се провали.

Сечкова още не може да преодолее, че вечерното й шоу не успя да грабне зрителския интерес и си го изкарала на Камелия. Самата тя коментира случващото се така:

„Нищо не знам. Нищо не са ми казали официално.“ – пред „България днес“ обещала, че ще даде специална пресконференция, на която ще разкаже всичко.

Започнаха спекулациите, че в шоуто ще се намърда Вихра, чието място в „Съпругите“ е под въпрос от няколко седмици.