Фолкпевицата Мария показа супер скъпи зъбни брекети за повече от три хиляди лева! Те са от типа ''вътрешни'' – разполагат се на задната страна на резците, така че да не се виждат в 99 процента от времето, когато човек е с отворена уста.

Кашираните железа във фолкустата по каталог са с доста нескромна цена – от три бона нагоре. Запознати с този тип брекети твърдят, че от тях се фъфли ужасно много, пишат от в-к. "Всеки ден".

Новите придобивки в устната кухина на Мария лъснаха по време на концерт – промоцията на новия й албум в столично заведение. Пищното събитие, което съвпада с 30-ия й рожден ден, събра каймака на чалгата и бизнеса.

На промоцията певицата представи официално и новия мъж до себе си. Тя има връзка с милионера Христиан Гущеров, сина на бишвия депутат от БСП Добромир Гущеров.



Мария и Христиан пристигнаха час преди началото на събитието с лъскаво ''Бентли'', а плътно след тях се движеше черен джип, в който се бяха настанили охранителите. Половин час по-късно се появи и Гущеров – баща, който веднага се насочи към бъдещата си снаха Мария и я поздрави. Той не криеше, че харесва много половинката на сина си, и с удоволствие се снимаше с нея, като беше грейнал в голяма усмивка. Бизнесменът специално се прибра от Австрия, за да просъства на бляскавото шоу.



Депутатът беше със своята приятелка – хубавицата на видима възраст колкото Мария.

По-късно се появи и семейството на Мария заедно с нейната дъщеричка Марая. Грижите за малката бяха задача на сестрата на Мария – Ирена, която постоянно обгрижваше детето. Двете фамилии бяха настанени на съседни маси, но не спираха да си говорят, като демонстрираха, че двата рода се харесват взаимно.



Попфолк гилдията беше представена от Камелия, Гергана, Андреа, Глория и гръцкия изпълнител Сакис кукос.

В края на вечерта Мария слезе от сцената и подари албума си на 24-годишното си гадже.

Двамата се разцелуваха – за първи път демонстрираха публично близостта си. Всичко това се понрави на Гушеров – баща, който бурно ръкопляскаше.

Снимки от промоцията на Мария можете да видите

Снимки: Bulphoto