Жълтата преса разпространи мълвата, че Галена и Галин вече работят за второ дете. Според клюката, певицата е решила, под натиска и на мъжа си, да слезе от сцената и да се отдаде на семейния уют.

Двамата работели и за бебе, което потвърдил и късметът от новогодишната баница - ''През новата година малко юначе ще заплаче''.

''Много е смешно да четеш такива измишльотини за себе си. Нямам никакво намерение да слизам от сцената. Няма причина да го правя. Човек се отказва от кариерата си, ако няма какво да даде на публиката си. След последния албум, който се радва на небивал успех, работя по нови проекти. Аз имам брат и сестра и съм щастлива с тях. Моето дете също няма да остане само, но няма да е през тази година. Бебе не влиза в плановете ни с Галин'', категорична е певицата.

Дни преди настъпването на Новата година Галена сподели, че от баницата с късмети й се е паднало късметчето - ''През новата година малко юначе ще заплаче''.

Явно това е отприщило нечия фантазия да произведе "новината", че Галена работи за бебе. В същото интервю певицата каза, че иска да има друго дете, но не и през 2012-та пише blife.bg.