След като опосумът Иван Христов разкара бившата си жена Вихра от ''Станция Нова'', за да угоди на любовницата си Ирина Сарачинова, отчаяната Вихра май ще се намести в БНТ.

Според запознати самата Вихра не можела да търпи да вижда нон – стоп жената, която й отне мъжа под носа и сама си подала оставката, но дали това е така остава тайна. При все обаче Вихра изглежда е доста съвестна и отговорна майка, и преди да предприеме каквито и да било действия си е изпекла работата, за да не остане без пари и да се налага да се моли на бившия си мъж да издържа нея и дъщеря им Ава, пише skandalno.net.

От известно време насам брюнетката често може да бъде засечена да пие кафенце с важна клечка от БНТ явно, за да съумее да се намърда съвсем скоро в държавната телевизия и да припечелва достатъчно. Ако се вярва на мълвата Вихра вече си е изпекла нещата и съвсем скоро ще завърти собствено предаване по националната телевизия, което се очаква да се превърне в хит поради набъбналата й слава покрай изявите и в Нова телевизия.

Изглежда, че бившата половинка на Иван Христов също е намерила начин да му натрие носа и е много вероятно чрез изявите си в БНТ да конкурира новата му любов Ирина Сарачинова и сълзливата й рубрика в ''Станция Нова''.