Седянката се разтури! Изгониха Вихра

Женската говорилня, която си заформяха веселите водещи на „Станция Нова“, ще утихне с една идея!

"Иване ,защо го направи? Иване ,ти имаше всичко!" - както пееха "Уикеда"

Причината Вихра да си тръгне разридана от офиса на предаването е вече ясна. Студиото е тясно за жените на Иван Христов - настоящата и бившата.

Двете дами дълго проявяваха лицемерно търпение една към друга, но в крайна сметка, биха шута на Вихра. Тя официално се превърна в отчаяна и изоставена съпруга, а Ирина е „най-добрата майка“, а както става ясно и най-предпочитаната любовница. Сарачинова се трудила с месеци да осъществи уволнението на бившата си приятелка и най-накрая успяла.
Драматичните събития накарали журналисти от „Всеки ден“ да се свържат с нея. Водещата на „Станция Нова“ е принудена да си трае и отговорила лаконично на въпроса защо е била уволнена:

„Обадете се на продуцентите. Аз нямам право да коментирам нищо и не мога да говоря. Отстраняването ми е въпрос, на който трябва да отговорят продуцентите.“

Личеше, че на Вихра й бе забранено да говори за драмите около нея и съпруга й. Докато Ирина раздаваше наляво и надясно интервюта за това как любовта просто се случва и нищеше личните си теории за провала на едно щастие, за сметка на личното, Вихра се усмихваше фалшиво и казваше, че такъв й бил късмета и няма време за драми.

Иван мълчи и не отговаря на обаждания. Оставил е заместничката си Светла Иванова да се справя с неудобните въпроси:

„Иван е зает, не може да говори. Не можем да коментираме въпроса с Вихра, защото имаме важно съвещание“ - отговорила тя.

Тепърва ще лъснат драмите около „Станция Нова“. На продуцентите Иван и Андрей никак не им върви напоследък, последното им шоу беше пълен провал, а и в личен план тотално оплескаха нещата.