Ръсел Бранд напуснал Кейти Пери, защото не била мръсница в леглото.

Според приятели на ексдвойката британският комик бил доста извратен в леглото, а певицата не била достатъчно разкрепостена, за да му откликне.

Пери по-скоро била срамежлива и се ужасявала от вулгарния секс, който се очаквало да прави.

В началото тя положила известни усилия, но с течение на времето мръсните игри на Бранд й опротивели. Следствие на това комикът се отегчил от нея.

Информатор, близък до двойката дори разказал, че Ръсел най-много се възбуждал от порно с мъж в инвалидна количка. Шкафчето в спалнята му пък било пълно с всевъзможни сексиграчки.

Оказва се, че не само Бранд си пада по откачени неща. Подобно на него и други мъже имали повече от странни практики под чаршафите. Според онлайн проучване на списание "Космополитън", проспиването на оргазма е нищо в сравнение с навика любовници да бъркат в портмонето на гаджето, за да си вземат джобни пари.



Друг Ромео пък умирал от "смешните" физиономии, които жена му правела по време на любовната игра. Трети включвал тайна камера за запис, друг пък зубрел латински. Най-странна може би си остава идеята на мачо, който правил онлайн дарения. Обяснението? През останалото време все не успявал да го стори.