Той нашумя в режисьорския дебют на Иглика Трифонова „Писмо до америка“.

Сега Филип си партнира със съпругът на Трифонова – Христо Гърбов, в предаването „Комиците“. От края на миналата година Филип играе и в новата комедийна сапунка „Домашен Арест“.

Именно там срещнал манекенката Диляна Попова, чиято външност оценил високо като типичен театрал и естет. До по-сериозна свалка не се стигнало, но хора от екипа твърдят, че манекенката очаровала театралния актьор.

Фицата признава, че има слаб ангел. Той може да се похвали и с много фенки, които с радост биха събудили и ангелчето, и дяволчето в него, но се опитва да спазва дистанция. Актьорът споделя, че се влюбва лесно на сцената и извън нея, затова се пази и избягва проекти, в които има повече жени, пишат от kliuki.bg

Преди години Аврамов прие ролята в „Шивачки“, в която си партнираше с трите грации Елен Колева, Алекс Сърчаджиева и Вили Марковска. На Фицата му се наложило да опипва и симулира сексуален акт с колежката си Елен Колева пред целия екип. За негово успокоение тя не събуждала мъжките му страсти и екранният секс не се пренесъл в действителността.

Филип има опит в голите изпълнения. Той е участвал с Касиел Ноа Ашер гол-голеничък в постановката „Амок“. Тогава тя скандализира по-консервативните зрители.

Днес Аврамов е щастливо женен за съпругата си, която за него е страшно секси. За пръв път той я видял гола на сцената на Сатиричния театър. Влюбил се от пръв поглед. Двамата имат бурна връзка, разделяли се няколко пъти, но накрая решили да се врекат във вечна вярност.

Двойката планира да си направи наследник през тази година. Те се чувстват готови за тази крачка, а и кариерата на Филип е във възход, което ще им позволи да гледат бебчето си без да се безпокоят за битовите си нужди.

Иначе според Аврамов няма срамна работа. В различни периоди от живота си е работил дори като общ работник, като споделя, че не е важно с какво се занимава човек, стига да не противоречи на вътрешните му убеждения и принципи.