За Орлин Павлов неговата Яна е „Жена на годината“.

Певецът е все така хлътнал по засуканата танцьорка и двамата си живеят щастливо от доста време насам.

Запитан на кого би дал приз „Жена на годината“, той е категоричен, че само тя е достойна за него.

Двойката имала прекрасно лято, което се превърнало в едно от най-хубавите в живота им.

През тази година и други жени направили впечатление на Орлин, макар и по по-различен начин. Той се почувствал изключително горд от успехите на нашите спортистки – Ивет Лалова, Станка Златева и Златните момичета на Илияна Раева, за него това са невероятни и вдъхновяващи таланти.

От актрисите Орлин харесва Елена Петрова и Ваня Цветкова, което говори, че следи новите български сериали.

Пред ladyzone певецът разказа за своята динамична година, през която имал и възходи, и спадове. Доволен е, че са направили трио с Графа и Любо, но призна, че не е успял да направи всичко, което е искал през 2011.

Орлин работи по нов албум, който се очаква да излезе през тази година. Едно от нещата, които не успял да свърши било, че не прекосил Океана, за да отиде в Америка. Страната на неограничените възможности го вълнува много и той отдавна иска да я види, но ще чака бъдещето да му подари шанс да го стори.

Орлин заяви, че в световен мащаб музиката се е "прецакала" и много се дразни на залитането по румънския саунд. Според него българската музика става по-качествена, но много от колегите му се ориентират към комерсиалния звук заради кризата и липсата на много участия, пише kliuki.bg.

Снимки: Bulphoto