С Менделсон и много суета ще посрещнат някои от родните звездни величия новата 2012 година.

Още през януари актрисата Елен Колева най-накрая ще постигне целта си да стане официално съпруга на майонезения бос Александър Найденов. Амбициозната брюнетка трескаво подготвя тоалети, но булчинската рокля ще бъде изненада. Според информация чужд дизайнер се е заел с нелеката задача да облепи с близо 7000 камъка "Сваровски" корсета на бъдещата булка, пише blitz.bg.

Бизнесменът Александър Найденов се раздели със съпругата си, от която има двама сина именно заради младата актриса. Елен дълго не беше уверена обаче дали иска да подари младостта си на майонезения бос, който е с цели 25 години по-възрастен от нея. Тя неведнъж е признавала, че ревността на Александър е безгранична.

Бизнесменът даже бе прикачил охрана към красавицата, която да я следва навсякъде, за да е сигурен, че няма да има шанс да му избяга.

Елен Колева явно се е примирила с това положение и вече е готова да се врече във вечна вярност на любимия си, а близки до двойката споделят, че щастливото събитие обещава да бъде повече от запомнящо се. Миналата седмица дори младата брюнетка бе забелязана в златарско ателие, изработващо сватбени халки. Тя прекара повече от половин час в магазина, с което недвусмислено потвърди слуха, че стяга сватба. А преди броени дни актрисата бе забелязана и да купува коледна украса - явно отново за общия си дом с Александър Найденов.

Злите езици твърдят, че Колева била на път да разори гаджето си, източвайки бавно, но сигурно сметките му. Нахаканата дама обикаляла бутиците с бизнесмена и той плащал за всяка нейна прищявка. Преди време една от последните обиколки на Елен завършила в магазин на реномирана италианска марка. Там синеоката изкусителка профукала 2400 лв. На актрисата й купили чифт обувки и чанта, но това не й стигнало. Тя искала също и вечерно портмоненце към същите обувки. Тази покупка обаче й била отказана от гаджето й, заради което Елен се нацупила и вдигнала скандал в магазина. "А в събота ще искаш да се фукаш с мен в заведението. Няма как да стане", отсякла брюнетката.

"Мога да кажа, че в първия момент, в който го видях, той ме привлече физически. Много хора казват, че съм с него заради парите му. А всъщност, когато започна всичко, аз снимах в "Забранена любов” и печелех достатъчно, напълно ми стигаше, за да се издържам сама. Но той просто е готин мъж. Привлича ме сексуално, интелектуално, всякак. Истина е, че ме дразни много, но това е част от привличането” - сподели преди време Елен.

"Тя наистина е много млада, но е моногамна. Аз пък никога не съм бил от мъжете тип "цветарка”. Избрах нея, защото ми хареса. Защото е подчертано интелигентна”, не спести хвалебствия за избора си и Александър. Той признава, че е болезнено ревнив. “Аз съм много труден характер. Подчертано краен съм, когато става дума за необясненото ми мъжко присъствие независимо в какъв контекст. А пък по отношение на евентуален ангажимент, свързан с интимни сцени - във филм или постановка - съм абсолютно краен и безкоментарен”, не крие бизнесменът.

В още една ефектна булка май ще се превърне и Весела Тотева. Твърди се, че бившата водеща и дългогодишна половинка на футболиста Елин Топузаков ще се премени в бяло в началото на лятото на 2012-а. Освен това сексапилната блондинка наскоро откровено заяви, че е готова да стане майка. Бъдещият татко и младоженец Елин Топузаков вече се е заел сериозно да реализира една по една мечтите на любимата си.



Двойката планира да покани около 200 човека на сватбата си. Според запознати двамата дори са избрали вече и кумовете - Коко Динев и половинката му Емилия.

Весела и Елин са заедно от години и това е естественият развой на връзката им, коментират приятели на бившата звезда на "Левски". ''Когато двама души се обичат няма значение дали ще има сватба'', обясни преди време пред родно светско списание настоящата модна дизайнерка Весела. ''Много пъти сме си говорили за това, но не сме определяли конкретна дата.'' Любимият й Елин Топузаков пък откровено споделя пред списанието, че иска да я изненада с нещо различно и разбира се, много романтично.

Да бъдат младоженци тайничко се готвят и Андреа и Кубрат Пулев. Фолкпевицата също последва примера на Весела Тотева, заявявайки, че вече е готова да бъде майка, макар и в малко по-късен етап от живота си. "С Кубрат искаме да имаме деца и то момчета", казва блондинката. Въпреки това двойката неведнъж е признавала, че им е още рано за подобна стъпка, тъй като в момента приоритет и пред двамата е кариерата. Пред Кубрат предстоят важни мачове, а за Андреа покоряването на нови попфолк върхове е основно на този етап.

В близко бъдеще обаче и двамата смятат да сключат брак, макар до момента официално предложение да няма. Русото изкушение на фолка споделя, че Кубрат е по-ревнивият от двамата, но все пак се стараят това да не пречи на взаимоотношенията им. Боксьорът, разбира се, отрича да е чак толкова ревнив, но... както се казва, времето ще покаже. За сметка на това той разкрива, че родителите му се гордеят много с бъдещата си снаха и много-много не смеят да им дават зор и за сватбата, и за внуците.

Родителите на Андреа пък съвсем не крият желанието си да видят дъщеря си булка. От известно време насам дори я "натискали" да се вземе с Кубрат. "Ще трябва обаче да почакат още", е отговорът на фолкпевицата. "Кариерите ни сега са на първо място. Имаме цели, към които се стремим и искаме да постигнем. Това не означава, че пренебрегваме отношенията си, просто се подкрепяме и сме на едно мнение, че за момента сватбата не е на дневен ред", опита се да отклони вниманието в друга посока блондинката.Да видим дали все пак няма да стане обратното!

Още преди време певицата пак се изказа на всеослушание по темата за брака и децата, но тогава думите й съвсем не звучаха така убедително, както звучат сега. Ето какво каза тя тогава: "От около пет години сме вече заедно, но на този етап не мислим за бебета. Преди да се оженим, първо трябва да решим да създадем семейство и да имаме дете, иначе няма смисъл. Все още ни е рано. Бракът е важен, така са ме възпитали родителите ми. Човек трябва да изгради семейство, защото без семейство е за никъде".



Съвсем скоро пък сватба за чудо и приказ вдигнаха децата на едни от най-богатите българи - Александра Арабаджиева и Стайко Стайков. Милионерската приказка, която излезе около 3 млн. лв за двете семейства, продължава и след пищното тържество. Защото подаръците, с които младоженците са отрупани, включват нов 8-местен самолет "Лиърджет" и шикозно имение на Хавайските острови.

Скъпият подарък е от бащата на булката - пловдивския олигарх и хотелиер Ветко Арабаджиев. Самолетът пък струва "скромните" 8.45 милиона евро и е поръчка специално за двамата младоженци.



Алкохолният бос Миньо Стайков също изненада подобаващо младите - с просторна къща на Хаваите. Според информация имението било на остров Оаху и струва близо 10 млн. долара. То е на площ от приблизително 100 дка и разполага с няколко басейна, тенис кортове, площадка за вертолети и специален СПА център.