На финала на X Factor Сани разкри колко разочарована е била след като отпадна първа.

Тя изрази недоволството си от зрителския вот, който вместо за нея, бе за Рафи и Боги, като показа среден пръст, на слизане от сцената. Запитана защо реагира по този начин, Сани отговори:

"Показах средни пръсти на себе си в момент на афект. Означаваха : „Уф, не успях“. Бях разочарована, че ми спря визитката, ядосах се на непрофесионализма в това отношение. Токът спря, компютрите забиха. Аз съм перфекционист и ако нещо малко не е наред, просто откачам. А и в случая беше насочено към мен. Макар че ми беше ясно, че няма да съм аз победителката, че ще един от тях двамата."

Според певицата вотът бил предопределен, защото в подобен вид риалити програми гласуват главно тийнейджъри - основните фенове на конкурентите на Сани - Рафи и Боги, пише bliasak.bg.

"Моите фенове са по-големи хора. Те дават парите си за друго, за участия например. Беше ми ясно и се радвам за Рафи и Боги, защото те са на години, на които този отскок им е нужен... Не, че на мен не ми е, но аз ще се справя. А кой ли не е искал да е пръв? Който го каже, ще излъже. Аз в случая знам, че пея и съм cool."