search icon
search icon

Андреа и Кубрат: Чалгата ще омръзне

Двамата коментираха, че ненавиждат квалификациите, които им лепват медиите

Певицата Андреа и гаджето й – носителят на интерконтиненталната титла в тежка категория на Международната боксова федерациябокс Кубрат Пулев, гостуваха в студиото на „На 4 очи“.

Пулев изуми водещата Цветанка Ризова с разсъжденията си за социалния и политически живот в страната. Биячът сподели най-откровено своите виждания, а половинката му предимно се съгласяваше мълчаливо с гаджето си.

Няколкото й опита да изкаже мнение бяха поощрени от водещата и Пулев, сякаш дават кураж на първолак да каже наизустеното си стихотворение.

При все това, Андреа не се остави на приказливата Ризова и й отговори на всички въпроси с учудваща скромност и благоприличие.

Тя се надява положението в страната да се подобри, но най-много я интересува бъдещето и благополучието на Кубрат. Андреа му пожела още повече успехи през новата година.

От своя страна, Кобрата използва ефирът на Нова тв, за да изкаже гражданската си позиция по наболели въпроси. Шампионът заяви, че е обиколил света и е видял, че има държави, които са „много по-зле от нас“.

Противоречиви са мненията му за това какъв ни е проблемът – българите хем обичат да си мълчат, което не било хубаво, хем тези, които протестират не са прави. Пулев е твърдо на мнение, че стачките няма да помогнат на работниците от БДЖ, нито на земеделците и изрази становище, че народа много е търпял и трябва още малко да потърпи. Боксьорът не успя да аргументира твърдението си, но пък изглеждаше достатъчно уверен.

Той не скри, че има приятели политици и често ги разпитва, защото социалната тема му е интересна. Кубрат се показа като истински симпатизант на ГЕРБ и с одобрение заяви, че правителството е на прав път и му се струва по-безкористно от предишните.

Андреа призна, че гласувала на изборите под строй и нямала много ясна представа кой кой е в политическия живот. Затова пък, Кубрат я осведомявал и й давал идея за кого да пусне бюлетина, пишат от kliuki.bg

Пулев разкри, че се дразни на хората, които не гласуват, а после се оплакват за разбитите улици.

Въпреки всичко той също не харесва много неща в родината. Даде пример с Германия, като страна на която се възхищава. Кобрата се изцепи, че трябва някакво корабокрушение да се случи на германците, за да се върнат на нашето ниво, защото в противен случай никога не бихме стигнали техния стандарт и организираност.

В същото време боксьорът се смята за националист и се гордее с едно:

„Убивам от бой представители на много по-развити държави“

Ризова помоли влюбените да разкажат за връзката си и защо смятат, че тя продължава толкова дълго. Според Пулев тяхната любов е съдбовна и не е харесал Андреа заради известността й, нито обратното. Тя дори не е била певица, когато се запознали.
Изпълнителката на „Пайнер“ сподели, че се чувства обогатена от отношенията си с Кубрат.

Двамата коментираха, че ненавиждат квалификациите, които им лепват медиите. Кобрата се дразни, че казват „чалгаджийка“ на приятелката му. Той се възмути, че народа искал да слуша чалга, а в същото време се отнася с пренебрежение към тези, които му я поднасят.
Той обясни, че на принципа на търсенето и предлагането Андреа се занимавала с този стил.

Андреа втрещи с изявлението, че рано или късно чалгата ще омръзне на хората и тогава ще прави парчета, като това с Шаги. Тя била изпреварила времето си с него. Ядосва се, че поп-опититие й не са толкова хитови и обясни, че от петте песни, които е направила тази година, успешни били тези с „кръчмарски“ ритми.

Андреа се оказа една истинска мъченица, която е изцяло зависима от масовия вкус.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари