Кристина Милева e по-умерена и по-щастлива в новата си връзка.

Манекенката казва, че химията между нея и Симоне Фалчета води до страст, която и двамата могат да контролират.

Те взаимно се допълват, а Кристина е повече от доволна от ролята си на муза. Двамата създават изкуство заедно, Кристина, благодарение на красивото си лице, а Фалчета, благодарение на изкуството на фотографията.

Те казват, че творят и се вдъхновяват един-друг. Стават и отиват да снимат, дават си съвети. Симоне научил Кристина да се държи по-освободено пред камера, а тя му давала нужното на всеки артист вдъхновение.

*Симоне и Кристина

*Кристина Милева

Милева разказа за тяхното запознанство и началото на любовното им приключение:

„Със Симоне се запознахме преди 9 месеца по време на едно пътуване към Сейшелите. Трябваше да снимам с него. Отначало се изпокарахме, но след това нещата потръгнаха добре. Не мога да кажа, че това е истерична грандиозна любов. Тогава приключих връзката си с Деян, бях сама и трябваше да се намеря. Имаше нещо като любов от пръв поглед. Има химия с него, но е някак спокойна. За мен това е много важно. Толкова съм спокойна и щастлива последните 9 месеца, че отдавна не съм се чувствала така.“, не крие родната хубавица.

*Кристина Милева

Семействата им са щастливи, че двамата са заедно, споделя Криси:

„Майка ми и баща ми много го харесват. Но и неговите родители ме харесват. Аз говоря италиански, това много ми помага, разбирам се с тях и нямам проблеми.“

Симоне, който е свикнал да вижда разголени красавици, не си избрал Милева заради външността, пише kliuki.bg. Като истински естет, Симоне казва:

„Ръцете й ме впечатлиха. Много сме близки, приличаме си по характер и много се разбираме.Тя наистина е моята муза.“

*Симоне и Кристина

*Симоне, Кристина и Никол Станкулова (Снимки: Bulphoto)

Вижте фотогалерия:

Кристина Милева

Кристина Милева за Maxim, юни 2011

Календар на ''Ивет Фешън'' за 2012 година