Според вестник „Шоу“ Слави бил, едва ли не, изхвърлен от ефира за празниците.

Предаването „Пълна лудница“ ще забавлява зрителите тази година. Шефовете на телевизията дълго се подготвяли преди да съобщят решението си и нарочно пазили в пълна тайна, че Дългия няма да присъства в праймтайма.

Драматичният обрат станал в следствие от дългите преговори, които спретнал Трифонов, но накрая резултатът от тях бил в негов ущърб.

Сложното положение на Слави в btv било заради слизането от власт на Георги Първанов. Двамата били приятели и Трифонов се чувствал стабилен в ефира на медията, тъкмо заради президента. Говори се, че след като Първанов слезе от власт, кариерата на Слави ще потъне тотално.

Според информатори на вестника, Нова Тв щели да продължат с връзкарзките изпълнения. Оказва се, че звездите от екипа на „Х Фактор“ са си опекли баницата още през септември, когато се уговорили вместо хонорар да получат повече ефирно време по празниците.

Сделката устройвала и двете страни, пишат от kliuki.bg. Така, на Бъдни Вечер по Нова тв ще цъфне Графа с концерта си „От любов към живота“. Фенове или не, зрителите няма да имат друг избор, освен да си припяват баладата за „влюбените гълъби“ и „Невидим“. Близката приятелка на Влади Ампов – Мария Илиева ще попее „Лунен Сън“ в първите минути на 2012. И наяве и насън двамцата ще ни се явяват, защото първият беше музикален директор на шоуто „Х Фактор“, а Илиева влезе в ролята на жури – там те участвали на бартер, за да грейнат от телевизора и на празниците.