На 15-и декември, петък, се проведе петия Руски бал. В балната зала на хотел в Правец се събраха 175 души, за да изразят интереса си към руската култура и кухня.

Бизнесменът Ники Младжов ангажира Златната маса и бе сред най-забелязваните кавалери. Той участва активно в благотворителната томбола и съвсем естествено стана притежател на част от предложените подаръци. Мая Цакова бе в съседство със Златната маса, съответно - на Платинената. Нейната рокля стана повод дамите извън дрес кода да се почувстват неудобно.

Десислава Богатинова бе сред най-стилните дами на бала, бивайки облечена в черно и кокетна шапчица в прическата. Нейната маса имаше пряка зрителна връзка със сцената, на която се изявиха 11 оркестранти, облечени в златно. Сред шедьоврите на руската музика „Течет река Волга" и „Подмосковние вечера", Богатинова танцува със своя съпруг, комуто роди дъщеря наскоро.

В компанията на бизнесдамата бе и Грети Гарсия, чиято марка Natura Bisse даде най-много подаръци в благотворителната томбола. Гарсия, чиито рожден ден е тази седмица, не бе придружена от съпруга си, останал по работа в Швейцария. Двете дами станаха прави, заедно с присъстващите, когато организаторът на бала помоли всички да почетат паметта на починалия наскоро Августин Пейчинов.


Звездата на Петия Руски бал бе британската кралица на протокола Лиз Бруър. Тя работи за кампаниите на кмета на Лондон Борис Джонсън, супер звездата Шърли Беси, бившата съпруга на Доналд Тръмп Ивана и много често за кралското семейство. Лиз бе настанена на масата на модния император Магдален Димитров и съпругата му Галя. Димитров използва повода, за да покани Бруър в своята фабрика за мъжки облекла в Плевен при следващото и идване в България. По-късно, под благосклонния поглед на съпругата си, Димитров покани Лиз Бруър на танц, което не остави равнодушни останалите стилни кавалери.

Мерлина Арнаудова бе най - ухажваната през цялата вечер. Облечена особено оригинално, тя бе дама на организатора и впечатляваше гостите с маниери и вкус. Полагащото и се централно място бе на Диамантената маса, редом до Ивана Скендерова и Мартин Горанов, адвокат Биляна Тончева, бизнесдамите Таня Стринска и Гергана Ташкова. Мартин Горанов стана мистър Бал и получи сертификат за смокинг ушит по мярка в ателиетата на Desizo Monni.



Бившата съпруга на телевизионния водещ Юксел Кадриев Бонка, бе сред специалните гости на бала. Тя бе придружена от новият си приятел и настанена на една от най-централните маси. Въпреки навиците си по големите оперни сцени по света, Бонка бе повече от скромна в прическа и облекло. Те се компенсираха от ярката и красота, обиграно салонно поведение и чар. Сребърната рокля напомняше на станиол и липсваше само шоколадов тен, за да бъде разтопена в топлината на прожекторите.

Топ моделът Асдис Ран изглежда е идвала от работа, защото всички отчетоха неправилното и облекло. Исландската ледена кралица учуди присъстващите, с високи черни ботуши, къса рокличка и неподходящо бижу. Тя напомняше женски вариант на Денди, на когото впрочем бе забранено да влезе на бала. Модният милиционер не бе поканен и съответно предвиден в списъците на организаторите, затова се наложи унизителното му извеждане от залата. Бизнесдамата Ружа Игнатова бе най-близко от всички дами до протокола и висшата мода. Само близостта с Асдис отне малко от блясъка и, за което ще има следващи събития за компенсация, пише blife.bg.

Снимки: Хайлайф