Поп иконата Мадона постави подписа си под договори за три албума, от всеки от които ще спечели чисто по 1 млн. долара, съобщи New York Post.

Мадона все пак ще продължи 10-годишната си мултисделка с организатора на концерти Live Nation, с който тя подписа през 2007 г., съобщи NME. Преди това тя беше подписала договор с Warner Bros за 25 години, но ги остави, след като пусна последния си албум с тях, "Hard Candy", през 2008 г., пишат от lifestyle.bg.

В момента Мадона работи по 12-ия си студиен албум, който ще излезе през март догодина. Това ще бъде първият ѝ албум от пет години насам и е част от сделката за общо три албума със звукозаписното студио Interscope Records, което е част от компанията Universal Music.

През ноември "материалното момиче" се разгневи, след като демо версия на новия ѝ сингъл "Give Me All Your Love" изтече онлайн.

Пълната версия на песента, в която ще пее и Ники Минаж, се очаква да бъде пусната в края на януари 2012 г. Наскоро Минаж използва Twitter, за да се похвали, че за клипа с Мадона са се целунали, като усещането било страхотно.

По-рано този месец