Макар че в сериала „Седем часа разлика” героинята й Таня Стоева често надига чаши с марково уиски, актрисата Ваня Цветкова всъщност е ценител на червеното вино.

След като официално призна, че няма мъж до себе си, звездата от сериала издаде какво я топли в студените зимни вечери.

Завърналата се от дълго емигрантство в Америка актриса е видна почитателка на напитката на Дионис. Цветкова си позволява да пийва от гроздовата течност дори на публични места. На официално парти миналата седмица звездата гаврътна цели 3 чаши от омайното вино, което си е доста за 50-килограмова жена.

Освен виното обаче тя има и други пороци. Ваня е върл пушач и не може без цигарите. В напрегнати дни талантливата актриса опустошавала над една кутия дневно, пишат от kliuki.bg. Цветкова доверявала на приятели, че нямала никакво намерение да се отказва от цигарите, напук на публичните забрани в Щатите, които се налагат вече и в България.

В неделя вечер предстои финалът на първия сезон на „Седем часа разлика”. Сериалът изстреля Ваня Цветкова отново на върха. Тя има почитатели както от хора на средната възраст, които помнят ролите й в „Лавина” и „Комбина” преди 30-ина години, така и сред младите. Продуцентите обещават втори сезон на сериала напролет догодина.