Много музикални изненади за своите многобройни почитатели е подготвила Анелия за промоцията на своя нов албум. Премиерата на песните, включени в седмия албум в дискографията на певицата ще се състои на 20 декември.

Изборът на този ден никак не е случаен, тъй като тогава отбелязваме един от най-хубавите зимни български празници – Игнажден.

Според поверието, първият влязъл в къщата на този ден определя каква ще е цялата следваща година. Именно затова Анелия се надява, че и албумът й ще бъде един добър полазник за всички и ще донесе много късмет и хубаво настроение. За самата нея "Игри за напреднали" отразява един нов етап от живота й като личност и като изпълнител.

Промоцията на музикалния проект ще бъде в три части, в които изпълнителката ще представи вече наложени хитове и нови песни. Звездата на телевизия “Планета” е поканила и много от своите колеги, за да бъде вечерта наистина гореща и незабравима. Все пак Анелия не издава всички подробности за бляскавото шоу на Игнажден, за да бъде изненадата пълна, а градусът на настроението – висок, съобщава planeta.tv.