Камелия и Глория окончателно заровиха томахавките. Двете доказаха  на колеги и почитатели, че дългогодишната им вражда вече е в миналото. За всеобща изненада певиците демонстрираха приятелско отношение на последното фолк събитие.

На промоцията на новия албум на Глория доскорошната й врагиня пристигна точно навреме и зае място на сцената. Камелия пляскаше и се радваше на колежката си, с която доскоро дори не се поздравяваха. Изпълнителката на "Ненаситна" оцени добронамереното й отношение и на няколко пъти й благодари.

"Винаги трябва да се стремим да правим нови песни, да вървим напред и нагоре. Нали така Ками?!", с усмивка се обърна към колежката си Глория. След като забеляза кимането й в знак на съгласие, примата продължи с представянето на новите си песни.

Колеги и почитатели не скриха учудването си от топлото отношение между двете дами. Някои припомниха за неразбирателството им преди години. Тогава се появиха с една и съща леопардова рокля. Спорът за това коя от двете копира другата прерасна във взаимно негодувание.

Камелия и Глория дълго време не се поздравяваха. Стараеха се даже да не попадат на една сцена. Явно са изгладили недоразумението, защото и двете се изявиха на концерта на "Планета" преди дни. С присъствието си на промоцията на Глория, Камелия ясно показа, че студената война помежду им е приключила, пише вестник "Всеки ден".

Снимки: Bulphoto