Ни Ло с интерес следи музикалното риалити "X Factor".

Това е едно от малкото й забавления в Лисабон. Плеймейтката се вълнува от изпълненията на младия бургарзлия Рафи. Затова говорят постоянните й статуси в социалната мрежа.

Тя е направо обсебена от дребничкия арменец. Едрогърдата моделка се впуска в спорове с приятелите си кой ще победи. Особено ревностно Ники защитава Рафи от фенките на Богомил, пишат от kliuki.bg.

Големите какички май си падат по малки момченца. Това може да е поредния номер на въртиопашката, с който кара Валери да ревнува.

Николета многократно написа, че е сигурна в победата на Рафи и всеки вторник се кефи на зрелищните му изпълнения. След като се похвали, че е познала кой ще победи на Мис Свят, Ники се е зарибила да пророкува кой ще спечели Х Фактор и пак е убедена в оракулските си умения. Досущ като Сабрина младата вещица, Ни Ло може да почне да залага и на футболни мачове, ако продължи с успешните си предсказания.

Много известни личности симпатизират на Рафи, първо Любо от Те, цялото жури на музикалния формат, а сега и Николета.

Бившето й гадже също следи шоуто, но е в отбора фенове на 14-годишния Боги. Ники Михайлов даде солидна финансова и морална подкрепа на българския Джъстин Бийбър и основа стипендия на името на момчето.

Николета Лозанова засега подкрепя любимеца си само на думи. Любовта на известната плеймейтка все пак може и да донесе бонус точки на бургаския „фактор„.