Само преди няколко дни един от най-красивите гласове на родната джаз-поп сцена Белослава представи клипът към най-новото си парче, което носи многозначителното заглавие - "Why"(Защо).

На официалната си страница БелоСлава е споделила новия си видеоклип, от който е останала доволна и истински очарована. Тя разказва, че песента е на Живко Петров от преди 2-3 години, но "за всичко хубаво трябва време".

Изпълнителката се опитала да направи песента на български, но опитите й били неуспешни.По-късно тя среща екипа, виновник за клипа:

"Срещнах се с невероятния фотограф Васил Германов и стилистката Сандра Клинчева. Техният финес, стил и минималистично виждане ме допълват и...зключително. Мисля, че стана стахотно!" споделя Белослава и допълва:

"Много обичам красиво снимани клипове, в които не се случва нищо. Само така човек може да чуе музиката".

В клипа на Why участват и колегите й Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев, които свирят и в песента. Белослава отправя и послание към феновете си:

"Оставам на вас да се насладите и да споделите мойте мигове на щастие, музика и съзерцание на по-доброто и непреходното, а именно МУЗИКАТА!!!