Поп изпълнителката Алекс Жекова, която с групата си ще вземе участие на тазгодишното издание на българската „Евровизия“, призна пред bliasak.bg, че отдавна е мечтала да срещне мъж като настоящото си гадже Андрей Едрев.

Въпреки че двамата са заедно от няколко месеца, певицата все още не знае дали той е мъжът, с когото ще остарее, както й предсказа една гледачка в ТВ предаване:

„Не вярвам в предсказания, не защото се съмнявам, че има хора, които могат да видят бъдещето ми, а просто защото не искам да знам какво ще ми се случи. Аз съм достатъчно непредсказуем човек, за да не знам какво ще правя след един час, камо ли пък след години", заяви пред bliasak.bg Алекс Жекова.

"Казах и на гледачката същото, което ще ви кажа и на вас. Ако някой ми каже, че цял живот ще бъда с конкретен човек, че утре ще забременея или каквото и да е друго нещо, съм склонна да се разделя с този човек на секундата, да не правя секс, за да съм напук на предсказанието. Това ме амбицира да вървя наопаки. А дали ще се сбъдне е въпрос на поставени цели и съдба“, категорична е певицата.



„Винаги съм подражавала на амбициозните, нахъсани и здраво стъпили на земята хора, а това са част от хубавите качества на Андрей. Преди време си пожелах да срещна точно такъв човек и когато ми се случи, го приех като поредното предизвикателство в моя живот. Андрей определено е човек, от който можеш да научиш много и ми се иска и хората да го разберат това“, споделя брюнетката, която е с 18 години по-малка от Андрей, пише bliasak.bg.