Скоро след излизането на албума "Аз" на Галена феновете могат да очакват и специален филм, който показва задкулисието на работата по всички клипове, увери ни Костадин Кръстев - Коко, който освен стотиците фотоси, е заснел на лента и целия снимачен процес за DVD-то.

"Във всичките 9 клипа аз бях плътно до нея навсякъде - докато я гримират, докато й оправят косата, обличане, заставане на сцена.

През цялото време бях там и снимах, за да видят хората какво се случва зад сцената.

Ще направим филм, много кратък, който ще бъде базиран на тези снимки и ще показва избрани по-забавни и смешни моменти.

Очаквайте още и още изненади от Галена!" - каза в интервю за signal.bg известният фотограф, влязъл вече и в ролята на оператор.

Коко сподели още, че екипът на Галена е работил доста интензивно при заснемането на клиповете, но безкомпромисно по отношение на всеки един детайл.

"За един месец заснехме всички 9 видео клипа. Бяха тръгнали слухове, че това ще бъдат телевизионни версии. Никой нищо не казваше през това време, за да може да бъде изненадата доста по-голяма и аз мисля, че всички, които бяха на промоцията сами видяха, че това не са лайфове и не са снимани набързо видеа, а са мащабни клипове с идея, с декори, с много участници, с много визии. Във всичките 9 клипа тя е изключително различна, ще видят зрителите, защото лека-полека ще се показват и другите клипове" - разказа Коко и призна, че изпитва сантимент към чувствената балада "Искам да останем будни".

Вижте фотогалерия:

Галена - промоция на албума ''Аз''