Въпреки че е само на четири месеца, дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм - Харпър Севън, вече може да се похвали със своя собствена "осиновена" кукла.

През уикенда Пош Спайс отпътува за Ню Йорк, където участва в модна конференция, но още на следващия ден се реваншира пред дъщеря си за това, че я е оставила цяла вечер на грижите на друг.

Женската част от семейство Бекъм отиде на пазар в Манхатан. Малката Харпър бе облечена в сивкав тоалет, а на главата си имаше диадема. Виктория не изневери на себе си и държа дъщеричката си през цялото време на ръце.

Двете посетиха един от най-големите магазини за играчки в Ню Йорк, известен с това, че малки момиченца и момченца могат да си изберат кукла, която да си "осиновят", преминавайки през дълга процедура, пише .

Виктория е останала с много приятни впечатления от деня и е съобщила това в профила си в "Туитър": "В Ню Йорк падна голямо забавление! Време е за играчки! Малката Харпър обожава куклите".

Трудно е човек да повярва, че бившата изпълнителка от "Спайс гърлс" е родила едва преди четири месеца, когато гледа перфектното тяло на модната икона.

Тя не се поколеба да демонстрира идеалните си форми, облечени в плътно прилепната рокля в тъмно-синьо и оранжево.