Веселин Маринов е станал изключително суетен и тормози хората от екипа си, научи “ШОУ”. Певецът се изнервял, ако видел някъде своя снимка, на която не изглежда добре. Той държал да контролира фотосите, които излизат в медиите.

Любимецът на бабичките се ядосвал, че обективът разкрива истинската му възраст. Даже смятал, че му слага годинки отгоре. Заради това новите му фотосесии изглеждат нереално, все едно са правени преди много години. Тайната е в програмата “Фотошоп”, благодарение на която се “подмладява” и Лили Иванова, издават хора от фирмата му.

В стремежа си да изглежда като тийнейджър Веселин Маринов подменил дори и гардероба си. Напоследък той се носел със закачливи розови или оранжеви блузки или пък се спретвал изцяло в бяло, пише blitz.bg.

Изпълнителят на “Родната полиция ни пази” много внимавал и за позата си по време на фотосесия. През лятото той качил няколко килограма и много се стараел да не се забелязват паласките и малкото му бирено коремче.

Самовлюбеният певец се дразнел адски и от страницата срещу него във Фейсбук, която продължава да набира все повече почитатели. “Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее” вече има над 125 хиляди почитатели, сред които е и жената на Маджо Милкана Паунова.