Слуховете, че спортистът Кубрат Пулев изневерява на Андреа, шестват от доста време в медийното пространство. Последната клюка свърза гаджето на фолк певицата с известна спортна журналистка.

Андреа побърза да опровергае мълвата и заяви, че това е просто поредния опит за пиар върху гърба на Кобрата.

„Сега след победата му, той стана още по-известен и много хора се опитват да си правят PR на негов гръб“, коментира с усмивката Андреа слуховете, че във връзката им има намесен и трети човек. Фолк дивата призна, че искрено се забавлява на клюките, че дели гаджето си паралелно с друга жена вече дълги години, пише bliasak.bg.

Известният спортист стана изключително популярен покрай връзката си с фолк певицата през последните години и неведнъж името му се замесва с това на други жени. Въпреки многобройните слухове обаче, двойката е все така непоклатима и не обръща особено внимание на клюките носещи се сред обществото. Затова и не е изненада, че Андреа толкова спокойно приема последната мълва свързваща гаджето й с друга жена, пише kliuki.bg. А и в момента изпълнителката е доста заета покрай плановете си за празненството по повод победата на Кубрат Пулев и едва ли ще обърне сериозно внимание на поредната клюка, че любимият й кръшка с друга.

*Снимка:Bulphoto