Фолк певицата Антонина направи фотосесия, в която включи и колежката си Андреа.

Двете обаче не са застанали заедно пред фотообектива.

Брюнетката използвала лика на русата си колежка, който се появява от екрана на малък телевизор.

Изпълнителката на „Хубавец“ обясни, че умишлено е вкарала Андреа в кадрите, защото според нея тя е типичната представителка на фолк средите: „Не е нещо лично, просто тя е най-типичната“.

Антонина обясни също, че не използва Андреа, за да си прави реклама на неин гръб, пише bliasak.bg.

„Аз каквото и да направя все някой казва, че си правя реклама. Това е просто една фотосесия, която показва мястото ми в тези среди. В огледалото съм такава, каквато не би трябвало да изглеждам, за да се приема добре. По средата съм аз, а най-отпред е Андреа като типичната фолк звезда“, разясни фотосите Антонина.

Фотосесията е озаглавена "Зад маската" и е реализирана от модния фотограф Момчил Христов.

Основната идеята на арт творбата е да покаже как във всеки човек на изкуството живеят две личности. Първата е образът, който той гради в обществото, медийния му облик, звездата, която публиката вижда на сцената.

Това е онзи пожелателен образ, който събира най-добрите качества на изпълнителката и я представя в най-бляскава светлина.

Вторият образ е скритото, вътрешното Аз, което остава извън светлините на прожекторите, но в което певицата се чувства повече себе си - там тя не трябва да се притеснява за това как изглежда и какво ще си помислят за нея. Във втория образ тя изразява своята истинска същност, която е по-различна от наложения имиджов образ на поп фолк изпълнителка.

За да илюстрират абстрактната идея фотографът и екипът на Антонина създават истинско шивашко ателие в студиото. Основният кадър показва певицата - красива и недостъпна, облечена във феерична рокля, с разпуснати коси и изцяло в стилистиката на жанра.

Около нея се суетят стилистка и фризьор. Зад паравана пък занича любопитна дама, която сякаш иска да открадне тайната за красотата на Антонина. А в ъгъла - необезпокоявана от цялата тази суетня, продължава еднообразната си работа наетата шивачка, чиято единствена цел е да изкара насъщния за децата си.

На заден план, в малкото телевизорче на стената в ателието, неспирно върви фолк канал с клип на звездата Андреа.

Единственото, което разваля идиличната картинка, е образът на певицата, който се отразява в огледалото. Там не е шеметната красавица с екстеншъни и секси рокля. От огледалото ни гледа една истинска рок тигрица, която е готова всеки момент да изскочи оттам и да разхвърля цялата фолк суетня.

"Сесията е много идейна, много силна. Опитахме се да покажем нещо различно, да накараме хората да се загледат в детайлите, да се замислят - обяснява Антонина. - Много съм щастлива, че имах възможността да осъществя тази идея с моя екип и с Момчил, разбира се, който твори чудеса с фотоапарата, наистина".

Снимки: Момчил Христов