Звездата от филма „Вчера“ Георги Стайков влиза във втория сезон на „Под прикритие“.

Той ще е от отбора на лошите и ще работи най-вероятно за Сашо Миронов, изигран от Христо Мутафчиев, научи „Монитор“. Една от малкото ясноти около образа му е, че е планирано неговият човек да бъде очистен.

Другата мистерия около епизодите от втория сезон е личността на млада българска актриса с екзотична фамилия, която най-вероятно ще замени Ирена Милянкова. От екипа на сериала обаче пазят пълно мълчание кои са новите герои.

Единственото, което става ясно, е, че Чочо Попйорданов влиза в каста, и то с ролята на свиреп мафиот, от когото трепери дори и Димитър Туджаров (Михаил Билалов).

Премиерата на втория сезон е на 20 ноември. Седмица преди това - на 13-и, БНТ ще излъчи пряко едночасово предаване с героите и целия екип на „Под прикритие”, съобщава "Монитор".

Студиото стартира в 21,00 ч. с водещ Добрина Чешмеджиева. Зрителите ще имат възможност да се включат с въпроси към гостите чрез Facebook.

Второ студио на живо от клуб „Планет”, където са снимани някои от най-емблематичните епизоди на сериала, ще покаже останалата част от екипа, както и всички актьори от първия сезон на криминалето.
.