След като три пъти беше изпращана на елиминации, Маги се оказа поредната напуснала шоуто X Factor.

Тя сподели, че първото нещо, което ще направи, е да се напие. Дали от радост, или от мъка, разберете от интервюто й:

- Маги, първите ти думи след като слезе от сцената бяха, че ще се напиеш много – от мъка или от щастие?
- Много са смесени емоциите ми. Отчасти ще се напия от мъка, защото малко или много човек свиква с начина на живот в X Factor и това да си всяка седмица на лайв. От друга страна, се радвам, защото нямах време за проекта си с Пуджи Бел заради шоуто. Сега ще мога да го продължа, а това е най-хубавото нещо. Благодарение на X Factor обаче аз съм по-нагоре спрямо собствените си изисквания и съм станала по-добър човек.

- Какво те направи по-добър човек?
- Аз съм голям инат и тук се научих, че не един човек, а всички работят за едно цяло нещо и това е най-важното, за да може всичко да се получи добре, ние трябва да работим в екип.

- Щом си инат, какво не ти стигна да се мотивираш и да стигнеш до финала?
- Покрай този формат се обърках за това аз каква музика искам да правя. Тук трябва да си комерсиален, а този факт ми изигра лоша шега, защото аз много обичам соул, джас, фънк музика. Винаги съм искала да правя тази музика, а тук ми се наложи да се занимавам с различни неща. На рок концерта, например, бях много притеснена. Странното е, че се представих добре, но явно е благодарение на факта, че съм се занимавала с музика от малка. Това ме спаси.

- Би ли пробвала да се изявяваш в друг жанр?
- Бих пробвала, защото се научих да правя компромиси. Бих пробвала, защото трябва да го направя за музиката и бих пробвала, за да го чуя как звучи.

- Кой трябва да спечели X Factor?
- Риалитито трябва да спечели музикант. Човек, който се занимава от много време с музика. Така че категорично мога да кажа или групите, или Сани. Нямам какво да кажа повече. Те са музикантите в това предаване като не искам да обиждам останалите, но аз гледам нещата от моята страна, защото човек, който претендира, че се занимава с музика, трябва да може да чете нотите без компютър.

- Покрай X Factor си хвана и гадже, с какво се занимава той?
- Той е музикант, но не искам да кажа кой е все още. Чувствам се много щастлива с него. Крия го, защото покрай това предаване има много голям интерес от страна на журналистите към мен, а това ме потиска. Не искам да говоря за личния си живот, но скоро няма как да не ме видите с него, неизбежно е.

Източник: bliasak.bg; снимка: Bulphoto