Цигуларят Васко Василев се завърна в България за журирането си в музикалното риалити X factor.

Любопитството на повечето медии е насочено към жената, на която последно е дал сърцето си, жената, при която бърза да се прибере от един или друг край на света.

В живота му на странстващ музикант има не една интересна дама. Докато всички очакваха любовна авантюра с малката чаровница Ванеса Мей, до Васко Василев застана нейната майка Памела Никълсън, а тандемът просъществува по-дълго, отколкото околните предполагаха.

През пролетта с Васко в София се появи младата балерина и хореографка с норвежко-английски произход - Кристина Сънт. Сега чаровният музикант кацна в София сам за предаванията на живо на музикалния формат Х Factor, след предаването пък лети обратно за Лондон, за да работи в операта.

„Искрено се забавлявам с всички догадки и констатации за личния ми живот, който в реалността е доста по-семпъл. Не правя планове за брак, живея както ми харесва, като се старая да съм верен на себе си, без да наранявам хората, които обичам.“ разказва Васко пред списание Story

Василев прие предизвикателството да седне на съдийската скамейка на музикален „Казвам това, което мисля. Ако на някого не му харесва, е нормално да го намира за неприятно. Нямам за цел да нараня някого, но и не изпитвам съчувствие към хора с липса на критерии и самооценка, а с амбиция за музикална кариера“, съвсем сериозно обяснява цигуларя.