Екс пощальонът Пейо и настоящ сътрудник на Гала в „На кафе” бил известен с това, че най-редовно слагал рога на съпругата си.

Красавецът се смятал за истински плейбой и не прощавал нито на колежките си, нито на случайни познати. За него пак се заговорило напоследък по повод поредната му бройка. В качеството на такава се оказала журиращата в „Х фактор” червенокоса певица – Поли Генова.

Двамата мераклии за забранени ласки се задявали отдавна. Срещали се по служба заради общите им участия по столичните пиано барове. Жененият Пейо се изявявал там като музикант, тъй като работата му като водещ не му носела необходимите доходи, а и била непостоянна, пише kliuki.bg.

Именно в задушевната атмосфера на нощния живот Поли и Пейо си партнирали първоначално само като колеги. Известната със своята палавост изпълнителка всъщност първа започнала да задява женения музикант. Пейо не се дърпал дълго и откликнал на поканата.

*Пейо (Снимка: Bulphoto)

Според по-сведущи двамата прелюбодейци са консумирали пламналите си страсти след съвместно участие в Пловдив в края на това лято. Поли обикаляла да набира таланти, а Пейо бил на участие в пловдивски клуб, в който всеки петък имал ангажимент.

*Поли