Новият „Мистър София" Мартин Иванов има профил в гей сайт, алармира читател на сайта HotArena.net.

Красавецът е отбелязал, че е гей и че е готов за „отворена връзка". От написаното в профила му става ясно, че Марто винаги практикува безопасен секс и предпочита мъжете, с които излиза, да са на възраст 25-35 години. 23-годишният носител на титлата „Мистър София" обича да пътува, да излиза по клубове, да пазарува, да готви и т.н. Като любими свои музикални стилове посочва поп, техно, хаус и R&B.

HotArena.net не се наема да твърди, че Мартин Иванов е гей. Профилът във въпросния гей сайт може да е фалшив и да е направен от негови недоброжелатели. Но все пак ще ви припомним някои интересни факти за неговата кариера. Преди да грабне титлата „Мистър София", младият чаровник е спечелил конкурса „Мистър гей". Сред травеститите например той е известен с псевдонима Мис Вероника и ние вече ви показахме негови ексцентрични снимки. Дни след това той се защити и каза, че се облича с женски дрехи само заради... купона.

Говори се, че Мартин е любимец на най-известния травестит у нас Елза Парини. Именно той имал голяма заслуга за звездния статус на Иванов в определени среди.


Друг слух пък носи, че бащата на Марто е нафрашкан с пари. С негови средства „Мистър София" участвал във всевъзможни конкурси и си купувал титли за самочувствие. Дали е така обаче, не можем да твърдим със сигурност, пишат HotaArena.net.