search icon
search icon

Емануела: Паднах много ниско с Денис

Не обичам това същество и не желая да имам нищо общо с него!

Нов скандал избухна около бившата двойка Емануела-Денис Касъмов.

След като миналата седмица продуцентският син и ексгоденик на фолкпевицата беше заснет да се натиска с друга жена, тя избълва змии и гущери по негов адрес, забелязаха от blitz.bg.

Поредният епизод от "междузвездната война" избухна, след като в публичното пространство се появиха кадри от столичен клуб, на които Денис се целува и опипва дъщерята на алкохолния бос Миньо Стайков - Яна.

Противно на скорошното изказване на Емануела, че след раздялата им той се е отдал на мимолетни сексавантюри с куп мадами, Денис Касъмов заяви: "Заедно сме официално с Яна, и то от известно време. Аз си имам приятелка и не ме интересуват други жени".

Явно вбесена, че младокът толкова бързо я е прежалил и я е заменил с милионерската щерка, изпълнителката на "Духай" изригна в интервю: "Познавам Яна. Тя е човек, който знае да се забавлява. В този случай мисля, че се забавлява. Едва ли ще падне толкова ниско, че да се занимава с човек като Денис". Емануела обаче веднага бива контрирана с въпроса означава ли, че и нейното ниво е ниско, щом е била с него толкова време.

"Да, признавам си. Наистина паднах много ниско с тази връзка. Никога не съм обичала Денис. Може би в началото. Не смеех да се разделим, за да не пострада кариерата ми - както знаеш, аз работя в музикалната компания на баща му... Той винаги е мечтал да си намери богата жена, която да го издържа и да му плаща сметките. От малък Денис е пораснал с тази мисъл, да се вкопчи в някоя, която да го издържа... Сега се е закачил за Яна, но като знам тя какви мъже е имала, не мога да допусна, че това е сериозно. Познавам я и точно затова ти казвам, че не вярвам тя да има връзка с него."

Разгневената Емануела удря и финален залп по самочувствието на бившия си годеник:

"Омръзна ми да свързват името му с моето! Не обичам това същество и не желая да имам нищо общо с него! Имам мъж до себе си, в когото съм влюбена... Това за сватбата бяха болните фантазии на Денис. Да не съм луда да се женя за него! Моите приятелки се шегуваха, че той е жена ми. Аз се грижех за Денис като мъжа в семейството. За последно казвам, че това момченце е затворена страница в моя живот. Едно жълто петно, което ще избледнее и изчезне съвсем от съзнанието ми".

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари