Роксана разбрала, че сред своите си била най-добре. Отчита явяването си на конкурса „Гласът на България” като голяма грешка.

Любимката на Ивана не е на себе си след провала си на сцената на музикалното риалили по Би Ти Ви.

Момичето било в стрес и дълбока депресия не толкова поради отпадането си, а поради факта, че е открило нещо шокиращо.

В предаването Роксана е почувствала, че е била заливано от море от негативна енергия. Тя буквално се чувствала болна от омразата, която според нея, я е съпътствала по всяко време при престоя й във формата.

Ромката се обърнала към специалистка по леене на куршум, която да й помогна да се очисти от натрупания негативизъм. Циганските врачки, които й направили ритуала били сигурни, че зли очи са омагьосали хубавата ромска певица. Роксана била отчаяна и от това, че разбрала за омразата на цялата публика. Това според вманиачилото се момиче се дължало на ромския й произход.

Пак заради мургавия й тен я избягвали и останалите участници в предаването. Роксана е непоследователна по отношение на Слави. Един път твърди, че Дългия е пожелал да бъде отстранена, а друг път, че хората я мразели,защото мислели, че е човек на Слави. За недружелюбното отношение на младата певица към колегите й участници говори фактът, че не е присъствала на купона по случай завършването на предаването.

Тя не криела решението си да замрази музикалната си кариера и оттук нататък да пее само по цигански сватби. Смятайки, че е добила опит и разбира от междуетнически отношения, Роксана заявила: „За каква интеграция ни говорят по новините, като всички ни мразят и ни сочат с пръст”, пишат от кliuki.bg

Нещастното момиче изглежда не е наясно с това, че в съвременния ни свят комай никой никого не обича, затова проблемът едва ли е етнически.