Катето Евро може да не е първа младост, но все така буди желание у мъжете.

Нещо повече, кулинарката на "Станция Нова" е обект на ухажване не само от хората на нейната възраст, но и за момчета, които съвсем спокойно могат да и бъдат и синове.

Една от последните тръпки на забавната актриса е начинаещият режисьор Георги Костов, мълви се в арт средите, пише в.Уикенд. Младокът е точно от типа мъже, които харесва Катето - атлетичен и със сини очи. През 2012 той ще представи и дебютния си филм "Пистолет, куфар и три смърдящи варела", в който една от главните роли е поверена на Евро.

Според клюката двамата се запознават преди година покрай работата им във филмовата продукция. По онова време екипът често се събира заедно след снимки и разпуска с музика, танци и пиене. Първоначалният флирт между актрисата ветеранка и начинаещият режисьор прераства в интимна афера. Техните отношения обаче не продължават дълго, защото слагат съвсем приятелски край на любовните си преживявания,заради ангажираното си ежедневие.

Сега усилията на Катето били насочени към друг младок, с когото се запознала в софийски клуб. Не се знае дали оттогава двамата се срещали отново, пише в. "Уикенд", цитират от Blife.