Феновете на Дженифър Лопес се изпълнили със съчувствие към латино дивата по време на последния й концерт в Монтвил.

Преди да изпълни хита си If You Had My Love певицата се обърнала към своята публика с думите: "Искате ли да си поговорим за любов? Аз мога", заявила Джей Ло, след което презентирала парчето си и добавила: "Това е първата и последна песен, която написах и която е посветена на любовта. Повече няма да пиша такива песни. Много неща се случиха оттогава".

След това на сцената излезли един след друг няколко танцьори, които приличали на някои от предишните мъже в живота й - Пи Диди, Бен Афлек и накрая двойник на последния й съпруг Марк Антъни. "Малко пътешествие назад във времето", обяснила звездата с насълзени очи. Когато камерата показала разплаканата Дженифър в близък план, публиката станала на крака, за да я аплодира и за да й даде кураж, пише bliasak.bg.

"Явно обаче Дженифър доста се разстрои, защото едва успя да изкара песента си. Накрая се разхлипа и трябваше да избяга в бекстейджа, докато се поуспокои малко. На хората им стана много мъчно за нея, наистина беше много драматично", разказал очевидец.