Гери Дончева, една от най-милите и красиви родни модели, сподели пред Blife за успешните си проекти в Ню Йорк, за мъжа до нея и любовта си към киното.

Красавицата, която участваше в „Стъклен дом” в ролята на секретарка, прекарала четири месеца в Маями и Ню Йорк. Там тя се снимала филма „Medical services”, дело на Дивиан Гаданги. Гери се превъплътила в три различни роли, наркозависим супермодел, възрастна дама на деведесет години и луда медицинска сестра.

Филмът няма да се върти в кината, а ще бъде разпространен в YouTube. Гери се снимала и в клип на The Temptations, реклама и дори участвала в две ревюта. Интересът й към актьорското майсторство се заражда още в Плевен, родния и град, където е играла в Плевенския театър.

Гери разказа за хубавите си впечатления от The Temptations, които според нея „не звездееха”.

Всички се държали много мило и приятелски с нея, дори искали да ги покани в България и тя с радост го направила.

На въпроса дали Гери е имала обожатели в Америка и как са я ухажвали мъжете там, тя каза: "Бях много заета и почти нямах време да излизам”. Тя успяла да се позабавлява едва два пъти, но смята че „българите са по-старателни” във флирта.

”Да, има мъж до мен и се казва Костас. Всички го знаят”.

Любовта на Гери и гъркът пламнала на едно софийско кръстовище, където тя му дала предимство да мине с неговия автомобил. Тогава Костас спрял колата и поискал телефона на красавицата. Гери все още не знае дали скоро ще има сватба или ще продължат любовта си така, но споделя:

„И двата варианта ме устройват и вярвам, че най-хубавото тепърва предстои”.