Звездите без Фотошоп определено не са звезди и са като всички нас.

Някои са дебели, други с бръчки и въпреки, че не са много по-красиви са доста по-богати, имайки десетки милиони.

Баба Мадж напомня на част от родните звезди Лили Иванова и Малина. "Не ме снимайте без да съм подготвена! Не пускате мои снимки без обработка", реплики, които много пъти сме чували.

И въпреки всичко все се появява по някоя снимка, която показва какви всъщност са "хубавелките" от кориците.

Не е ли по-добре един човек да се стреми максимално да се доближава до реалния си образ или може би маската е неделима част от звездния имидж?

Фурнаджийските лопати в бг шоубизнеса

Нагледали сме се на сериала "Фурнаджийската лопата" многократно, но през последните 2 седмици той имаше своето продължение...

Жени Калканджиева, която не спря да говори против Николета Лозанова загърби своите норми и забрави, че я е наричала "просто еротичен модел без необходимите мерки" и хукна на сватбата й, оправдавайки се "Мартин Карбовски ме помоли да му бъда дама, тъй като си нямаше".

И най-фрапиращото, след сватбата бившата Мис България възкликна пред Гала в "На кафе" - "В салатата имаше много лук!". Жени, Жени, сега говориш, а на сватбата всичко си изяде и не можеше една приказка да обелиш с пълната си уста.

През изминалия уикенд пък Емануела се чудеше и маеше пред двете кудкудякащи водещи Вихра и Мая "Защо Николета не ме е поканила на сватбата?". И после възкликна "Може би, защото съм на страната на Алисия".

Не беше ли по едно време обидена на Алисия и не пишеше ли суперлативи във Фейсбук страницата на Николета? Тази двойна игра май обаче ни е ясна... Емануела, стой си в страната на чудесата.

Всички се стремят към световната сцена, но колко от тях знаят английски?

"Искам да съм известна, искам да покоря България... не ако може и света!" Често слушаме тези реплики, но освен хъс и амбиция се искат и други качества.

Напоследък доста родни звезди са тръгнали да покоряват Европа, че ако щеш и Америка, но задавали ли сте си въпроса "Колко от тях знаят английски?"

Е, да някои персони ги врътнаха веднъж в международната класация на MTV, но на кого са нужни 3 минути слава?

Ето например Десислава буквално заби песента си "I like" с клип, който сякаш е сниман пред някакъв колаж. Е, хайде сравнете нейния клип с този на Бритни и кажете дали има база за сравнение...