Семейство Кузмови, спечелило 200-те хиляди лева от " Фемили", вече е разделено, предаде Нова ТВ.
Интимната половинка на Весо Газката - Ели, не само го заряза, но и най-безцеремонно се похвали в ефир, че вече е с друг мъж - Пеньо Мангъров, който е познат в криминалните среди като Сашо Чешкия.

"Веселин не ме осигуряваше. Никога не съм могла да разчитам на него за такива неща. Истината е, че се грижеше за децата, но непрекъснатите ни караници се отразяваха и на тях", оплака се в ефир Ели. С уточнението, че Газката не е информиран за връзката й, тя обяви, че вече върти любов със Сашо Чешкия. "Обръщаме се един към друг с "принц" и "принцеса". По разбираеми причини връзката ни не е физическа, а предимно интелектуална. Виждаме се веднъж на две седмици", обясни тя.

Причината за редките срещи на новата двойка е смущаващият факт, че към момента Пеньо Мангъров е лишен от свобода. На 1 юни тази година той бе закопчан за рекет при спецакция на ГДБОП. Сигналът срещу него бе подаден от три жени. Сред тях е и бившата му приятелка, която разкри, че Чешкия я принуждавал да проституира у нас и в Гърция.

Мангъров е сочен за приближен на разстреляния през 2004 г. във Варна Михаил Манолов. След 1994 г. двамата са пребивавали заедно в Чехия. Мангъров има 20-годишна присъда за поръчково убийство, извършено в Прага през 1998 година, която бе отменена заради процесуални нарушения. През 2004 г. обаче той е осъден на осем години затвор за изнасилване в Пловдив