Много карата е! Така кандидат-женихът Христо Сираков описа диамантения пръстен, който вече е осигурил за дамата, която ще спечели сърцето му.

Той бе гост в предаването „Факторът Кошлуков“ по TV7, където откровено сподели какви качества трябва да притежава бъдещата му жена.

Както стана ясно по-рано през изминалата седмица един от най-известните български милионери ще избере своята спътница в живота пред очите на зрителите. Той ще бъде главният герой в уникалното телевизионно реалити „Милионер търси съпруга“, което стартира през декември в ефира на TV7 и се продуцира от ! no frame media.

Грижата за другия е най-важна – постоянно трябва да мислиш за партньора си и да гледаш на него да му е добре. Така известният като Ицо 100-те манекенки представи вижданията си за добро семейство и добави, че при избора на своята бъдеща съпруга той ще държи преди всичко на това тя да бъде грижовна, да докаже своята истинска любов, да приема неговото дете от първия му брак. Разбира се дамата трябва да изглежда добре, но в никакакъв случай не е задължително тя да бъде манекенка. Христо Сираков увери, че конкур! сът не е предрешен и каза, че с нетърпение очаква писмата на дамите. Държа обаче това, което те ми пишат, да бъде истинско, категоричен бе милионерът.

Христо Сираков, който вече е получил първите предложения, призова всички жени, които искат да се преборят за сърцето му и да се включат в достойната битка за диамантения пръстен, да се регистрират за участие на адрес или да изпращат своите писма по електронна поща на: milioner@tv7.bg.