Мис България 2009 Антония Петрова отрече поредните скандални твърдения по неин адрес, че канализацията на къщата й в Драгичево е направена с общински пари.

Блондинката, която работи като юрист консулт в София, коментира в социалната мрежа новината, която онзи ден бе съобщена в национален ефир:

„Абсолютна лъжа! Опит за предизборен компромат! Отново невежи и некомпетентни хора, без дори да имат каквито и да било доказателства или информация по тази скалъпена тема, за пореден път използват моето име, за да добият някаква популярност в национална медия!“

Антония Петрова бе обвинена от строители на къщата й, че община Перник е платила 20 000 лв. за канализацията чрез протекциите на баща й, който е общински съветник. В репортажа на новините, в който бе показана масивната постройка, бе поискано и неговото мнение. Той също отрече скандалните обвинения, пише bliasak.bg.

Очевидно проблемите не спират да се стоварват върху главата на блондинката. След като това лято тя бе отвлечена за кратко от бившия си любим – руснака Александър Бередин, спекулациите за инсценировка на случилото се не стихнаха. Антония Петрова отрече отвличането да е PR.

В разгара на лятото обаче започна да се говори, че двамата отново се виждат и са се събрали. Тогава миската заяви, че няма желание да се връща при бившия си. И тъкмо, когато коментарите около личния й живот позатихнаха, гръмна поредния скандал около нея.