Софи Маринова била притеснена от последните събития в България и вече се движила с бодигард.

Миналия уикенд тя е трябвало да пее в дискотека в Пазарджик, но в последния момент шефът на клуба й се обадил, че се отказва от услугите й, пише vsekiden.com

Според близки на певицата, това не било единствен случай, защото ромската перла нямала записани ангажименти за месец напред, тъй като не само собствениците на клубове, но и самата тя се страхува и предпочитала в момента да стои вкъщи.

Изпълнителката два пъти за последните две седмици ставала жертва на обидни подмятания за произхода й от страна на случайни посетители в магазини. Бодигардът е неотлъчно до певицата и ходи с нея дори на фризьор и козметик. Тя не пуска самичък и своя син Лоренцо, който навсякъде ходил с майка си.

Според вътрешни хора във фолк бранша не само Софи, но и други ромски изпълнители са наплашени от агресията срещу циганите. Ерик подобно на колежката си е решил, че няма да приема участия в провинцията, докато войната не приключи. Единствено Азис въобще не намира основание да се притеснява и твърдял, че той е звезда, а не българин или ром.