е незабравима за вече бившия си приятел Павел.

Горещата плеймейтка изповяда пред адашката си по фамилия - Венета и предаването й "Горещо", че екс-половинката й все още я търси и иска да възстановят връзката си.

"Молеше се със сълзи и искаше да се върна при него. Никой мъж не е стигал чак дотам, но когато аз не искам да съм с някой - не може да ми промени решението", сподели пазарджишката мома.

"Този човек тези неща, които е преживял с мен, не ги е имал с друга. Той е правил за мен толкова, колкото не е правил дори за жена си, тя самата го е казвала", допълни още най-горещата "Мис Плеймейт". Бившият й любим Павел има дете от друга жена, но я заряза, за да върти любов със Златка...

С въпросната жена, Райкова имала и доста проблеми, пише Lifestyle.bg

"Да, вярно е че с нея едва не се стигна до бой, както писаха вече. Бях в "Син Сити" и както си пиех питието, изведнъж тази жена ми скочи. Охраната я изнесе от заведението и проблема се реши. Това беше отвратителна случка, която е изключително грозна", каза пред Венета русокосата изкусителка. Това обаче не е единствената изцепка от страна на майката на детето на Павел, която се говори, че била от ромски произход. Златка потвърди, че въпросната е изпотрошила прозорците на апартамента й, както и е пукала гумите на колата й.

"Беше ме страх, че може да ми направи нещо още по-лошо, затова реших да скъсаме с Павел. Тази жена беше направо обсебена от мен, дори се запознаваше и с мои приятели.

Изобщо това е голям психически тормоз!", изповяда г-ца Райкова. Почти на шега, но с доста сериозен тон тя разкри, че Павел я е обезпечил финансово предостатъчно. Тя дори намекна, че е на месечна издръжка от екс-тръпката си, макар и вече да са разделени, което очуди не само тв водещата, но и много златотърсачки, които с удоволствие биха искали да са на нейно място.

Относно слуховете, че именно блондинката е разделила Багата и Златка Димитрова тя заяви, че няма нищо вярно. "Ако Благой още ме обича е отделен въпрос", сподели русото изкушение, намеквайки, че може би бившето й гадже е било с конкурентката й, за да й отмъсти.

Райкова разкри още, че в момента търси истинската любов, въпреки че не се оплаква от мъжко внимание и ухажори. "Внимавам с кой излизам и с кой се здрависвам. Всеки може да бъде мой потенциал любовник", заяви Златка, коментирайки жълтите вестници, които не престават да я свързват с различни бизнесмени. Тя категорично заяви, че си пада само по сериозни връзки и не е фенка на безразборния секс.