Довчерашните първи приятелки и вече не си говорят.

Студената война помежду им настанала, след като не могли да се разберат кой да носи корсета с пера на марката "DSquared 2".

Шикозният тоалет на стойност 4000 евро е собственост на Галена и с него тя се появи на няколко свои изяви, пише Hotarena.net

След като го поноси известно време, изпълнителката на "Тихо ми пази" го отстъпи на Азис. Явно Кралят на фолка обаче не разбрал, че Галена не му е подарила корсета, а му го е отдала под наем.

"Онзи ден Галена си прибра корсета от нас, незнайно защо й е. Но много интересно е, че не тя, а Галин ми се обади да го поиска. Сякаш тя го ползва за секретар. Много странно беше мъж да се бърка в женските работи. Много уважавам Галин. Може би пък той е имал път насам, не знам", обясни взаимоотношенията с колежката си Азис пред "Уикенд".



Близки до певицата обаче споделят, че тя се подразнила от несъобразителността на Василка, която не се сещала да върне дрехата на колежката си.

Вместо това обикаля по участия с него. Азис обаче категорично отрече да е проявил подобно нахалство. Напротив, търсил на няколко пъти фолкпевицата.

"Четири пъти звънях на Галена да си вземе тоалета, нито веднъж не ми върна отговор, а най-накрая мъжът й го взе. Не знам какво ще го прави Галена, нямам идея – корсетът си изпя песента. Аз го носех по участия като видях, че тя не си вдига телефона и явно не го иска", поясни Азис.