Ким Кардашиян бе избрана за най-досадната личност на лятото, сочи анкета, направена от OMG! И Parade.com.

Миналия месец звездата се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис, благодарение на което се появяваше доста често в новините, съобщава Contact Music, цитира inews.bg.

"Където и да погледнеш, виждаш Кардашиян. Известната с това, че е известна, Ким, не можеше да бъде избегната, тъй като вдигна сватба и отиде на меден месец, което бе отразено навсякъде.

Може би всичкото това внимание ѝ помогна да спечели титлата "най-досадна личност на лятото", с цели 29% от гласовете", коментираха от сайта Parade.com.

*Крис и Ким (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Втората позиция е заета от актьора Чарли Шийн, който се превърна в сензация след многобройните скандали, които доведоха до изгонването му от сериала "Двама мъже и половина".

*Чарли Шийн (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Третото място е за звездата от "Джърси Шор" Снуки.

*Снуки

С едно място по-надолу се нарежда Линдзи Лоън, чийто правни проблеми нееднократно се появиха в заглавията на вестниците през летните месеци.

*Линдзи Лоън

Доналд Тръмп също влиза в челната петица.

От друга страна Уил Смит и Джейда Пинкет Смит победиха конкуренцията и бяха обявени за най-готината двойка, според гласувалите.

*Джейда и Уил

Те оглавиха списъка и спечелиха само с 1% повече гласове в сравнение с Дженифър Гарнър и Бен Афлек.

Младоженците принц Уилям и съпругата му Катрин си извоюваха третата позиция, а в топ 6 се класираха още Анджелина Джоли и Брад Пит, Бионсе Ноулс и Джей-Зи, както и Пенелопе Крус и Хавиер Бардем.