В новото си предаване “Апартаментът” Марта Вачкова ще помага на хората да превърнат желанията си в реалност. И то без помощта на държавата, министерството или общината.

“От институциите нищо добро не сме видели. Затова решихме да направим риалити шоу, в което всеки да разкаже болката, мечтата, нуждата си, пък все ще се намери друг, който да му помогне. Ние ще свързваме хората”, каза водещата, пише trud.bg.

Идеята на предаването, което ще замени “Жените с Марта Вачкова”, е нещо като човешки бартер - ти имаш нужда да ти гледат детето, а аз мога да го правя, но не умея да лепя плочки. Това пък на теб ти се удава.

“Разбира се, ние няма да ставаме филиал на Червения кръст. При нас ще идват не само хора с проблеми, а и такива, които мечтаят да осъществят някаква своя идея, да постигнат личен връх. Ако някой иска да се катери, ще му намерим добър катерач, който да го научи и да го вземе със себе си в планината. Не е задължително всеки да иска. Може да позвънят или да изпратят имейл и хора, които желаят да дарят помощта си, труда си или просто да сбъднат нечия мечта”, разкри още Марта.

“Апартаментът” ще тръгне през октомври, но все още му търсят... апартамент, в който да си канят гостите.