„С Красьо още сме заедно. Нищо не може да ни раздели. Все още не съм получила предложение за брак, защото не бързаме. Хубавите неща стават бавно. Но съм в очакване. Не говоря много за него, за да не ни урочасат”.

Така рожденичката Магда коментира пред „България днес” отношенията си с нарочения за лобист №1 в съдебната система Красьо Черния в навечерието на рождения си ден.

Днес Магда ще празнува в тесен семеен кръг заедно със семейството и най-близките си приятели. Празненството ще стартира около обед в апартамента й в София.

„Все още се възстановявам от катастрофата с АТВ и съм на патерица, така че няма да мога сама да приготвя трапезата за празненството. Затова пък съм поръчала кетъринг” – изчурулика превъзбудената рожденичка.

Магда претърпя сериозно падане от мощно АТВ по време на почивката си след снимките на новия си клип „Нещо хладно”. Тя прекара над месец в гипс, но през цялото време плътно до нея бяха майка й и Красьо. Любимият й глезел певицата с кошници с фрешове и закуска в леглото.

Магда сподели, че все още не е посветила нито една балада на приятеля си Красьо, но има намерение да направи това в най-скоро време.