Петко Димитров (приятелят на Ели Гигова б. а.) ми измисли „Василка” на шега и после всички започнаха да ми казват така, сподели фолк певецът в предаването на Нова телевизия „На четири очи”.

Майка ми наистина ме е родила в затвора, което звучи страшно пиарско, но никой не си избира родителите или къде да се роди, обясни Азис.

„От майка си съм насладил –хитростта, да можеш да лавираш, а от баща ми – музиката, защото той е музикант, както и дългите ми крака, които рядко показвам.”

Обожавам родителите си, каза фолк певецът, те са ужасно модерни и толерантни.

Хората си мислят, че аз съм МЪЖ, защото не искат да признаят, че харесват един различен човек с различна сексуална ориентация.

Азис каза, че ужасно много го е грижа за приближаващите избори, защото му пука за обществото, в което живее детето му и призна, че не винаги е гласувал, но този път ще даде гласа си поне за президента на България.

За него един президент трябва да бъде независим, а не да има някой зад гърба си който да дърпа, трябва да е богат и авторитетен човек.

Циганите са ужасно беден народ и не само те, хората в България са бедни и всеки може да бъде купен и за него, колкото и клиширано да звучи бъдещето на страната ни е в младите хора.

Азис участва в инициативния комитет на кандидатът за президент Димитър Куцаров, на който е обещал, че ще завърши образованието си и призна, че няма никакво образование, но все още не е решил какво да учи след като завърши средно.