Най-новият сериал „Седем часа разлика”, копродукция на bTV и Global Films, ще даде старта на „Сезона на българските сериали 2” – на 18 септември, неделя, от 20:00 часа.

Дългоочакваната премиера на най-новата българска семейна сага ще покаже на зрителите неочаквани сюжетни обрати и неповторимо кино качество на продукцията.

В първия епизод зрителите ще се запознаят с Таня Стоева (Ваня Цветкова). Тя е висш влиятелен съдия в София. Нейните връзки с подземния свят са известни на всички, но никой не може да ги докаже. Последното дело, по което работи Таня, засяга пряко един от най-близките й приятели от детинство – Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов). Те са изключително близо до приключване на делото в тяхна полза, когато появата на новия прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) обърква всичките им планове.

Мая Стоева (Боряна Братоева) е сред най-популярните и харесвани ученички в своето училище и може да има всяко момче, но когато среща Тео Стефанаков (Тодор Дърлянов) любовта им пламва от пръв поглед. Един от бившите й приятели – Роки (Тони Минасян) обаче никога няма да превъзмогне раздялата и е твърдо решен да изплаши Тео. Дали Роки ще успее да си върне Мая или любовта към Тео ще преодолее заплахите?

Междувременно в Ню Йорк собственикът на българската кръчма „Избата” – Боян (Малин Кръстев) отчаяно се опитва да намери пари, които да върне на руски мафиот, към когото е задлъжнял. Единственият начин да се издължи обаче се оказва, че зависи от приятелката му Нина Роси (Александра Раева).